Opleidingen en demonstraties

  

Opleidingen en demonstraties

Niet alle apparatuur verklaart zichzelf. Zeker met het steeds ingewikkelder worden van autotechnologie verwachten wij dat onze apparatuur altijd up to date is en aansluit bij uw wensen en processen. Een demonstratie van onze apparatuur kan altijd. Dit verzorgen wij graag bij u in de werkplaats of breng een bezoek aan onze modern ingerichte showroom in Ede en ervaar de extra voordelen die u in uw werkplaats kunt behalen.

Met goede apparatuur alleen ben je er nog niet. Ik zorg er graag voor dat u het maximale uit uw apparatuur haalt.

Waarom een demonstratie of een training/opleiding?

Diagnose apparatuur blijkt voor veel bedrijven een hoge drempel. Het lijkt ingewikkeld en gaat soms diep in de materie. Ga met onze producttechnici mee naar school en word ook een expert!

Vraag aan

Al eens verdiept in aircoservice? Dat het echt werkt, daar zijn we allen inmiddels van overtuigd. Genereer extra werkplaats omzet en proef bij ons in de praktijk hoe snel en eenvoudig dit te realiseren is.

Vraag aan

6-Sensor of toch 3D, Linux of Windows? Een vraag waar menig garagist mee worstelt. De verschillen en de manier van werken zijn groot. Vanuit een live demonstratie leggen wij u graag het verschil uit en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Vraag aan

Schrijf u nu in voor

 

Training TEXA Diagnose Apparatuur. Geregeld in een cursusgebouw centraal in het land gelegen. Leer d.m.v een casus de moeilijkste en meest voorkomende problemen oplossen. Incl. koffie en een broodje.

 

Demonstratie Aircoservice Apparatuur Bij u in de werkplaats wanneer het u uitkomt en in onze eigen showroom gelegen aan de A12 te Ede. Leer onder andere over de verborgen diagnostische mogelijkheden van airco units.

 

Demonstratie Uitlijn Apparatuur In onze eigen werkplaats gelegen in Ede aan de A12. Ontdek het verschil tussen 8 Sensor of 3D en bekijk wat het beste voor u werkt. Incl. koffie en een broodje.

 

 Aangenaam kennis maken.

Dit is het Kennis & Praktijk team:

Gijs van AmerongenOpleidingen en Demonstraties
Mijn specialisme zit in het onderstel van de auto. Banden monteren, balanceren de wielgeometrie/camerasystemen en TPMS. Graag laat ik u zien dat er voor elk “probleem” ook een oplossing is.
mail linkedin
Sip Meijer, Verkoopadviseur
Ik heb een passie voor alle gemotoriseerde voertuigen en heb mij gespecialiseerd in TEXA diagnoseapparatuur. Ik werk graag oplossingsgericht met kennis en visie over een breed scala.
mail linkedin

Sterke merken onder één dak.

Op de hoogte blijven van het EXPLORA nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Wij respecteren uw privacy