Diagnose specialist TEXA

De functie:
Ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan? Ben je commercieel, technisch en ondernemend? Dan is dit je kans! Explora is namelijk op zoek naar een Diagnose specialist TEXA.  Hierin ben je het eerste contactpersoon van onze klanten en ben jij voor hen het gezicht van TEXA. Je komt te werken in een zeer dynamische organisatie met een technische inslag. Ben jij klaar in de werkplaats en wil je je kennis gebruiken om een mooi merk te vertegenwoordigen van een wereldwijde marktleider? Ben jij bekend in de wereld van (groot) transport en mechanisatie bedrijven? TEXA verkoopt airco apparatuur en diagnose apparatuur voor Trucks & Trailers, Agrarische sector, Marine, Motorfietsen en Personenwagens. Het betreft een fulltime (40 uur) functie.


Wat ga je verder doen:
In de functie ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en koude acquisitie
Demonstreren van TEXA apparatuur bij (potentiële) klanten
Verwerken van binnenkomende vragen/klachten
Verwerken van de administratie
Opstellen en aanbieden van offertes


Wie zoeken wij:

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die graag in een dynamische omgeving werkzaam is. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
Je hebt een afgeronde MTS autotechniek opleiding
Je hebt kennis van Truck- en Automotive elektronica
Je hebt de behoefte sale skills te ontwikkelen en je bent klaar met ‘vieze’ handen vanuit de werkplaats en toe aan de ‘next step’
Je bent zeer klantgericht en je kan goed zelfstandig werken (zelf startend vermogen)
Je bent stressbestendig en durft beslissingen te nemen
Je kunt je ‘mannetje’ staan en kan snel schakelen
Goede mondelingen en schriftelijke communicatie 


Wat kunnen wij jou bieden:
Een goede werksfeer met prettige collega’s
Een gevarieerde baan bij een groot en stabiel bedrijf binnen de automotive branche
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, kerstgratificatie en collectiviteitskortingen
Prima salaris op basis van kwaliteit en ervaring


Bedrijfsprofiel:
Explora levert al meer dan 60 jaar apparatuur voor de werkplaats van auto-, truck-, bus-, schade- en bandenservicebedrijven. Zowel voor vervanging als voor de complete inrichting van de werkplaats heeft Explora zich de afgelopen jaren als professionele partner bewezen. Equipment Service Team (E-S-T) is de Technische Dienst van Explora. E-S-T is dé toonaangevende serviceafdeling in de Automotive branche. Wij leveren, met ruim 100 medewerkers, service aan uitlijncomputers, remtestbanken, aircoservice apparatuur, hefbruggen etc.

————————————————————————

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze uitdagende baan en ben je enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) naar sollicitatie@ruprobeheer.nl Ook kun je voor vragen contact opnemen met Margot (bereikbaar dinsdag, donderdag en vrijdag op telefoonnummer 026- 750 4043 (Rupro beheer is de moederorganisatie van Explora) of check de site www.ruprobeheer.nl

Let op! 32 uur werken in deze functie is bespreekbaar.

————————————————————————

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.