Hunter uitlijnapparatuur en balanceermachines

Hunter Engineering Company

Hunter Engineering Company ontwerpt, produceert en verkoopt een breed scala van uitlijnapparatuur en balanceermachines voor personenwagens en vrachtwagens, waaronder:

  • Hunter uitlijnapparatuur
  • Hunter balanceermachines

Het bekroonde R&D team van Hunter Engineering Company met mechanische, elektrische en software engineers zijn verantwoordelijk voor honderden patenten
en exclusieve functies op Hunter producten.

Hunter HawkEye Elite

Met de Hunter HawkEye Elite uitlijnapparatuur verbeterd u uw productiviteit en winst! In slechts 90 seconden heeft u een uitlijnrapport beschikbaar. Met behulp van de Hunter Quickgrip adapters, die geen beschadiging opleveren aan velg en 4 high resolutie camera’s, werkt u met de top in uitlijning. Voeg daarbij de Hunter Codelink en Powerbayfunctie aan toe voor een nog betere productiviteit.

De Hunter HawkeyeElite uitlijnapparatuur is gehomologeerd door BMW, Jaguar/Land Rover, Mercedes-Benz en Volkswagen/Audi.

Hunter ProAlign

Hunter ProAlign uitlijnapparatuur gebruikt HawkEye digital imaging technology en biedt hiermee een prijstechnisch een optimale uitlijnapparaat. Eenvoudige bediening in combinatie met Linux besturingssysteem met 6 of 8 sensortechniek of 3D uitlijning.

Hunter Road Force Elite

De Hunter Road Force Elite balanceermachine levert uitzonderlijke balanceerkwaliteiten. De Road Force Elite lost wieltrillingen op die een traditionele wielbalanceermachines niet kan oplossen.

De Hunter balanceermachines zijn gehomologeerd door BMW, Mercedes-Benz en Volkswagen/Audi.

Hunter HD uitlijnapparatuur en balanceermachines

De supersnelle Hunter Winalign HD truck uitlijnapparatuur met 6 wielunits én rollende compensatie is een complete uitlijnmeting van 3 assen in maar 4 minuten mogelijk!
Behalve een Mercedes-Benz homologatie zijn meer unieke eigenschappen. Informeer bij onze rayonmanagers naar de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van het EXPLORA nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Wij respecteren uw privacy