Buy Ativan Online Cheap Generic Tramadol How Does Phentermine Work Zopiclone Tablets Effects Of Valium What Is Modafinil Used For Buy Diazepam Online From India

Werkplaatsapparatuur

TEXA deeltjesteller NP 01

NP 01 is de eerste TEXA tool van een nieuwe generatie apparatuur die is ontwikkeld en ontworpen om de deeltjesconcentratie van emissies van motorvoertuigen te meten. NP 01 is een deeltjesteller die werkt in het dimensionele bereik tussen 23 en 200 Nm met behulp van een DC-sensor. NP 01 maakt gebruik van een bluetooth-interface voor communicatie met de visualisatiesoftware. NP 01 is ontwikkeld met inachtneming van technische specificaties op verzoek van de Nederlandse APK-regelgeving.

 

Beschrijving

TEXA NP 01 deeltjesteller

apparatuur voor het meten van uitlaatgassen van voertuigen. Meting van de concentratie van het aantal deeltjes (PN) uit de uitlaat van motorvoertuigen is recentelijk in verschillende Europese landen erg belangrijk geworden en zal worden geïntegreerd in de APK-wetgeving beginnend met Nederland en België. De op lading gebaseerde sensortechnieken voor het onderzoek van PN, zoals Diffusion Charging (DC), vertegenwoordigen één van de belangrijkste technologieën die beschikbaar zijn voor dit type controle.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TEXA deeltjesteller NP 01” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven van het EXPLORA nieuws?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Wij respecteren uw privacy

Sitemap